top of page
Victor_Ash_03.jpg
Kunstsalonen_4.jpg

VICTOR ASH SOLO & ÅBNINGSUDSTILLING

Lørdag d. 5. marts kl. 14.00 - 16.00 

Anne Aarsland Gallery åbner med en soloudstilling af Victor Ash. 

Efter fire år med Kunstsalonen åbner Anne Aarsland nu galleri i eget navn og eget hjem. Galleriet indvies med en soloudstilling af Victor Ash i stuen & et udvalg af håndplukket samtidskunst i den øvrige lejlighed. 

Victor Ash soloudstilling

Victor Ash voksede op i Paris, har i dag base i København, men hele verden som sin arbejdsplads.

Han har udstillet på gallerier, kunstmuseer og lavet udsmykninger fra Korea til USA. Herunder blandt andet BIG på Charlottenborg, Palais de Tokyo i Paris og Saatchi Gallery i London

Victor Ash er særlig kendt for sine kæmpe udendørs værker. Mange kender sikkert den ikoniske Astronaut i Berlin, The Wolf of Copenhagen på Refshaleøen i København, de seks siloer i Haderslev og senest en 21. etagers skyskraber i Californien.  
Victor Ash CV

I sine værker arbejder Victor Ash med naturen som både storslået og et fremmedelement. Med udgangspunkt i verdens uendelighed - fra verdensrummet til skoven - bliver træer, planeter, solen og månen til stiliserede ikoniske værker, hvor netop enkeltheden formår at skabe følelsen af noget langt større.

 

Nyt Galleri og åbningsudstillin

Åbningen af Victors Ash soloudstilling er samtidig åbningen af et helt nyt og utraditionelt galleri. Efter fire år som stifter og medejer af Kunstsalonen, et nomadisk pop-op koncept med offentlige udstillinger i skiftende private hjem, åbner Anne Aarsland nu galleri i eget navn i sit private hjem på Frederiksberg Allé. Her vil et nøje udvalg af samtidskunst udstilles som en del af hjemmet i en løbende udskiftning, der vil blive vist primært online, men kan besøges efter aftale. Periodevist initieres særudstillinger, soloudstillinger og særarrangementer - gerne ud af huset. Anne Aarsland er cand. mag i Kunsthistorie og Visuel Kultur fra Københavns Universitet. Hun har i mere end 25 år arbejdet med kunst.

Til åbningsudstillingen kan blandt andet opleves værker af Jeanette Hillig, Lise Blomberg Andersen, Amanda Betz, Lis Mcdonald, Eva Toft, Tine Whitta, Kristian Jon Larsen, Hedvig Greiffenberg, Emeli Höcks, Lisa Hartwig Ericson, Hannah Amalie Nielsen, Sophie Klerk og Davide Hjort Di Fabio.  

Mere info Anne Aarsland Gallery

CV Victor Ash

PRESSEFOTOS OG PRESSEMEDDELELSE TRYK HER

bottom of page